Nov 12, 2011, 10:22 PM

Времето ще спре 

  Poetry » Love
430 0 2

Времето ще спре,

със себе си всичко ще отнесе.

Ще се носи към покоя,

ще вземе и душата моя.


Времето ще спре,

в друг свят ще ни отведе.

Всичко ще се промени, 

ти жестоко сърцето ми нарани.


Времето ще спре, 

цветето на любовта няма да расте.

Ти уби моите мечти,

сърцето ми на две разби.

 

© Десислава Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??