Времето ще спре,
със себе си всичко ще отнесе.
Ще се носи към покоя,
ще вземе и душата моя.
Времето ще спре,
в друг свят ще ни отведе.
Всичко ще се промени,
ти жестоко сърцето ми нарани.
Времето ще спре,
цветето на любовта няма да расте.
Ти уби моите мечти,
сърцето ми на две разби.
© Десислава Георгиева Всички права запазени