Чик - чик - чик,
чик - чик - чик!
Аз съм врабчо Чикчирѝк!
Аз съм врабчо Чикчирѝк!
Пис - пис - пис,
пис - пис - пис!
Аз мишле съм Писопѝс!
Аз мишле съм Писопѝс!
Мър - мър - мър,
мър - мър - мър!
Аз котак съм Мъромър!
Аз котак съм Мъромър!
Бау - бау - бау,
бау - бау - бау!
Аз съм куче Баубау!
Аз съм куче Баубау!
Чик - пис - мър!
Бау - мър - пис!
Оу - оу - оу - оу - оууу!
Оу - оу - оу - оу - оууу!
Имам главобол!
Имам главобол!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados