25.03.2020 г., 8:09 ч.

Врява 

  Поезия » За деца, Авторска песен
614 0 0

Чик - чик - чик,

чик - чик - чик!

Аз съм врабчо Чикчирѝк!

Аз съм врабчо Чикчирѝк!

 

Пис - пис - пис,

пис - пис - пис!

Аз мишле съм Писопѝс!

Аз мишле съм Писопѝс!

 

Мър - мър - мър,

мър - мър - мър!

Аз котак съм Мъромър!

Аз котак съм Мъромър!

 

Бау - бау - бау,

бау - бау - бау!

Аз съм куче Баубау!

Аз съм куче Баубау!

 

Чик - пис - мър!

Бау - мър - пис!

Оу - оу - оу - оу - оууу!

Оу - оу - оу - оу - оууу!

 

Имам главобол!

Имам главобол!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??