13 feb 2013, 10:09

Връщам се... 

  Poesía
503 0 0

Връщам се на мястото където не боли....

Връщам се там, където сърцето не може да скърби...

Връщам се към онова, за което си е заслужавало

да продължа да живея...

Връщам се със нова сила и с гордо вдигната глава,

без да се кланям

и да искам дори една приятелска ръка...

© Златина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??