9 sept 2014, 11:53

Все... 

  Poesía » De amor
499 0 5

Вината ми душа бере. Почти не диша.

„Дано я Господ прибере!” се моля скришом.

 

Вали във мислите, вали. Звезда изстива.

И питам се все пак: „Дали… дали съм жива?”

 

Невинната добра печал ми е на гости.

Развързва бавно своя шал. Спокойно, просто.

 

Вън плаче тихичко нощта. Теши я мракът.

Сънувам влюбени неща. И все те чакам…

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??