За тебе пях любов, за теб трептях,
обгръщах те и следвах те, до теб вървях,
опиянена те поглъщах в нежен грях,
сред облаци от чувства те мълвях.
И в мислите си безпощадно те копнях,
сънувах те и после с теб до болка бях,
в ръцете ти изгарях и бавно се топях,
и като частица пурпурно стъкло искрях.
За тебе плаках, твоя стряха често бях,
загръщах те невидимо и с теб болях,
зениците ти палех, твоя муза се зовях
и все към тебе гледах, все до тебе бях.
© Сеси Todos los derechos reservados