Jan 20, 2013, 4:06 PM

Все до тебе бях 

  Poetry » Love
741 0 11

За тебе пях любов, за теб трептях,

обгръщах те и следвах те, до теб вървях,

опиянена те поглъщах в нежен грях,

сред облаци от чувства те мълвях.

 

И в мислите си безпощадно те копнях,

сънувах те и после с теб до болка бях,

в ръцете ти изгарях и бавно се топях,

и като частица пурпурно стъкло искрях.

 

За тебе плаках, твоя стряха често бях,

загръщах те невидимо и с теб болях,

зениците ти палех, твоя муза се зовях

и все към тебе гледах, все до тебе бях.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??