25 mar 2010, 20:23

Все е... 

  Poesía
623 0 8



дали ще свърши

липсата ти

всяко завръщане

е утринна роса

предхождаща

летен зной

или слана

напомняща

за наближаващ

и сковаващ студ

 

жар или мраз

има ли значение

все е липса

на нещо

на някого

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??