Mar 25, 2010, 8:23 PM

Все е... 

  Poetry
578 0 8



дали ще свърши

липсата ти

всяко завръщане

е утринна роса

предхождаща

летен зной

или слана

напомняща

за наближаващ

и сковаващ студ

 

жар или мраз

има ли значение

все е липса

на нещо

на някого

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??