10 feb 2022, 9:48

Все още мисля за теб 

  Poesía » De amor
349 0 1

Все още мисля за теб,

как си, какво правиш и добре ли си,

няма да забравя как ми помогна,

винаги ще бъда насреща и ще ти помогна,

денят ми е по-хубав когато се сетя за теб,

затова се сещам всеки ден,

снощи те сънувах и ти беше добре,

всичко ще се нареди, всичко ще бъде добре,

няма нужда да крия послания,

винаги можеш да ме потърсиш,

усмихни се, някого ти мисли доброто…

© Лъв Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??