Все още мисля за теб,
как си, какво правиш и добре ли си,
няма да забравя как ми помогна,
винаги ще бъда насреща и ще ти помогна,
денят ми е по-хубав когато се сетя за теб,
затова се сещам всеки ден,
снощи те сънувах и ти беше добре,
всичко ще се нареди, всичко ще бъде добре,
няма нужда да крия послания,
винаги можеш да ме потърсиш,
усмихни се, някого ти мисли доброто…
© Лъв All rights reserved.