2 jul 2011, 14:12

Все още мога 

  Poesía » Otra
413 0 1

 

 

Толкова горчилки животът ми поднесе -

снагата ми приведе,

лицето набразди...

И толкоз малко даде, а колко ми отнесе -

усмивката красива,

младежките мечти...

 

Но стига ми, че мога от песен да заплача,

на цвете да се радвам,

да ме вълнува стих...

И мога да мечтая - притихнала във здрача.

С достойнство да вървя

по пътя си трънлив!

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Уникален стих!!! Поздравления, много ми хареса
Propuestas
: ??:??