15 jun 2012, 11:01

Все отнякъде се почва... 

  Poesía » Filosófica
1720 2 39

 


Все отнякъде се почва

и върви се все напред.

След тирето идва точка,

но за земния ни ред.

 

Има ли предел Безкраят?

Многоточия блестят...

Нещо в теб дълбоко знае:

без финал е този път.

 

Следваш своята посока

с удивителни безчет.

За Живота няма точка

във космическия ред.


 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??