15 июн. 2012 г., 11:01

Все отнякъде се почва... 

  Поэзия » Философская
1708 2 39

 


Все отнякъде се почва

и върви се все напред.

След тирето идва точка,

но за земния ни ред.

 

Има ли предел Безкраят?

Многоточия блестят...

Нещо в теб дълбоко знае:

без финал е този път.

 

Следваш своята посока

с удивителни безчет.

За Живота няма точка

във космическия ред.


 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??