14 jun 2006, 20:02

Все по-малко 

  Poesía
1267 0 10

Все по-малко

Все по-малко стават нещата,
които ме изненадват.
Казват: Тя зрелостта, мъдрата
вече си казва думата -
не останах с душа на дете.

Все по-малко стават нещата,
които ме нараняват.
Казват: Въпрос на практика -
с времето свиква се с болката,
прагът и все по-високо вдигал се.

Все по-малко стават нещата,
които ми липсват, които обичам, които ме трогват...
Уморих се, ужасно е.
А това равнодушното и претръпнало пред мен -
живот ли е ?

© Румяна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??