10 oct 2021, 10:09

Всеки да си гледа работата 

  Poesía » De humor
598 1 10


Господ от облака се надвесил
да гледа старата грешна земя.
И което е още по-интересно,
видя ме и ме позна.

Вика ми:
– Знам, изтъкан си от слабости,
но с кадрите съм в затруднение,
та се налага по-дребните работи
долу да вършиш наместо мене…

Отговорно и впечетляващо!
Но му отказах набърже:
– Аз ако хукна по Твоите работи,
моята кой ще я свърши? 😎
 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??