2 nov 2008, 14:46

Всеки ден 

  Poesía
613 0 0

Всеки ден имам нужда от любов,

всеки ден...

Когато пея с поглед запленен,

когато утрото във мен извира.

 

Всеки ден имам нужда от мечта,

всеки ден, когато се събуждам,

когато пламва в заник вечерта

и небето е огрято в пламък.

 

Всеки ден имам нужда от звезда,

за теб да ми разказва,

за нашата любов, политнала в нощта,

преминала с искри над хорската мълва.

© Ирена Велинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??