Всеки ден имам нужда от любов,
всеки ден...
Когато пея с поглед запленен,
когато утрото във мен извира.
Всеки ден имам нужда от мечта,
всеки ден, когато се събуждам,
когато пламва в заник вечерта
и небето е огрято в пламък.
Всеки ден имам нужда от звезда,
за теб да ми разказва,
за нашата любов, политнала в нощта,
преминала с искри над хорската мълва.
© Ирена Велинова Всички права запазени