20 oct 2006, 23:09

Всеки сам...... 

  Poesía
600 0 4

.....И всеки сам си кръста носи.

Всеки сам живот си проси.

Всеки сам старее.

Всеки сам веднъж живее.

Всеки сам любовта я чака

и тича след нея в мрака.

Всеки сам обича.

Всеки сам пред враговете си застава.

Всеки сам си страховете побеждава.

Всеки сам съдбата си гради.

Всеки сам живота си реди.

 

 

 

~*~*`*~*~   ~*~*`*~*~   ~*~*`*~*~

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??