20.10.2006 г., 23:09 ч.

Всеки сам...... 

  Поезия
604 0 4

.....И всеки сам си кръста носи.

Всеки сам живот си проси.

Всеки сам старее.

Всеки сам веднъж живее.

Всеки сам любовта я чака

и тича след нея в мрака.

Всеки сам обича.

Всеки сам пред враговете си застава.

Всеки сам си страховете побеждава.

Всеки сам съдбата си гради.

Всеки сам живота си реди.

 

 

 

~*~*`*~*~   ~*~*`*~*~   ~*~*`*~*~

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??