Понякога всеки умира сам и спокоен,
отиващ си от живота сложен.
без да бъде сред любимите хора,
оплаквайки душата му болна.
В живот погрешен, пазещ тайните днешни и
следващ постъпките на поколенията грешни,
пиша този стих в нощта гореща,
чувстващ студа в сърцето ми така зловещо,
напомнящ греховете си човешки.
Всеки умира,
но понякога разбира,
че играта на живота отхвърля и избира
залога човешки,
последван от греховете му и неговите грешки.
Залогът на съдбата жестока
е болката студена и дълбока,
караща те да прекъснеш цялата верига,
да останеш без цел и посока във вечната наслада,
на смъртта - твоята награда.
© Тайна Todos los derechos reservados