12 окт. 2007 г., 10:29

Всеки умира понякога... 

  Поэзия
990 0 4

Понякога всеки умира сам и спокоен,

отиващ си от живота сложен.

без да бъде сред любимите хора,

оплаквайки душата му болна.

 

В живот погрешен, пазещ тайните днешни и

следващ постъпките на поколенията грешни,

пиша този стих в нощта гореща,

чувстващ студа в сърцето ми така зловещо,

напомнящ   греховете си човешки.

 

Всеки умира,

но понякога разбира,

че играта на живота отхвърля и избира

залога човешки,

последван от греховете му и неговите грешки.

 

Залогът на съдбата жестока

е болката студена и дълбока,

караща те да прекъснеш цялата верига,

да останеш без цел и посока във вечната наслада,

на смъртта - твоята награда.

© Тайна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасно е има много смисъл и истина в думите ти .
  • Залогът на съдбата жестока
    е болката болезнена и дълбока..... Ще помисля още, преди да пиша нещо...
  • Мило момче,имаш силна философска жилка.Смятам,че се по-добър в есето.Продължавай да пишеш!Успех!
  • Хареса ми!
Предложения
: ??:??