22 ene 2023, 8:18

Вселената за мен те нарисува 

  Poesía » De amor
568 0 0
 Вселената за мен те нарисува

 

Вселената за мен те нарисува

и красотата ми дари.

Любов такава съществува,

по-силна от смъртта дори.

 

Божествено красив и силен,

ти беше огън, светлина,

ти беше буря във пустиня,

открила моята душа.

 

Докоснах те и друга станах,

от теб божественото взех

и вече знаех, че обичам,

и лошото във мен проклех.

 

Поисках те за мене силно,

но само сън било е то.

Вън грееха звездите чудно,

на тях им беше все едно.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??