20 mar 2014, 21:10

Всевишна милост 

  Poesía » De amor
634 0 0

Всевишна милост

 

Душата ми излъчва звуци,

Прегръщам твоето сърце.

В гърдите се стопяват буци

Докосвам милото лице

 

И спомените на талази,

Прогонват старите вражди.

Всевишна милост ги опази,

Дарява пак любов, мечти!

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??