Всевишна милост
Душата ми излъчва звуци,
Прегръщам твоето сърце.
В гърдите се стопяват буци
Докосвам милото лице
И спомените на талази,
Прогонват старите вражди.
Всевишна милост ги опази,
Дарява пак любов, мечти!
(стихосб. "Будна тишина")
© Y. Panda Все права защищены