6 jul 2015, 10:46

Всички задружно 

  Poesía » Otra
327 0 0

Станете, Българи вий славни,
станете и надигнете глава.
Не оставяйте предателите безсрамни
да рушат и вилнеят по родната ни земя.

 

Станете, Българи вий славни,
станете и дружно за ръка
да прогоним безродниците нахални
вън от пределите на майчината ни земя.

 

Велики Българи, задружно
да покажем, че заедно можем чудеса.
Да оставим различията помежду си 
за благото на свещената ни земя.

© Валентин Блажев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??