6.07.2015 г., 10:46 ч.

Всички задружно 

  Поезия » Друга
328 0 0

Станете, Българи вий славни,
станете и надигнете глава.
Не оставяйте предателите безсрамни
да рушат и вилнеят по родната ни земя.

 

Станете, Българи вий славни,
станете и дружно за ръка
да прогоним безродниците нахални
вън от пределите на майчината ни земя.

 

Велики Българи, задружно
да покажем, че заедно можем чудеса.
Да оставим различията помежду си 
за благото на свещената ни земя.

© Валентин Блажев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??