14 ene 2015, 7:48

Всичко е било мечти 

  Poesía
444 0 1

Рисувал съм те денем като цвете,
като слънцето, което ми блести...
защото аз те виждам и във двете,
във тях живееш и пулсираш ти.


Попадал съм във сънища оплетен
сред твоите, изящните черти...
и гледал съм те с нежен трепет
как летиш ли си, летиш.


Рисувал съм те денем като цвете,
като слънцето, което ми блести,
сега разбирам, че си полъх летен
и всичко е било мечти, мечти!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??