Рисувал съм те денем като цвете,
като слънцето, което ми блести...
защото аз те виждам и във двете,
във тях живееш и пулсираш ти.
Попадал съм във сънища оплетен
сред твоите, изящните черти...
и гледал съм те с нежен трепет
как летиш ли си, летиш.
Рисувал съм те денем като цвете,
като слънцето, което ми блести,
сега разбирам, че си полъх летен
и всичко е било мечти, мечти!
© Аз Все права защищены