4 dic 2008, 12:09

Всичко се повтаря... 

  Poesía » De amor
787 0 6

Бури и дъждове в душата,

ветрове силни и опасни,

къпейки се в сянката на Луната,

видях пламък син да гасне...

Пак ли ме напускат или аз си тръгвам?

Болката идва на вълни и ме облива,

виждам брега, но не го достигам,

ръка нежна с докосване ме убива...

Лилаво-сиви очите на умрялата надежда

и дрехите и са разкъсани като парцали,

пред счупеното огледало поглед свеждам -

не навън, а в душата ми вали...

© ЪЪЪ ------- Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??