27 oct 2010, 20:56

Всичко се връща 

  Poesía » De amor
562 0 2

                  "Няма завръщане"

Ще дойде ден, в който ти ще плачеш за мен

и ще ми кажеш: "Моля те, остани", аз ще кажа:

"Престани! Вече не те обичам! Разбери!"

и със сълзи на очи ще изричаш

моето име до зори... Но аз ще бъда надалеч

и дори няма да си спомням за теб!

© Канолина Рушанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??