Всеки точен жест към нея
ражда път към нова тръпка.
Тя пък най това умее:
да направи първа стъпка.
Всички цветни нежни думи
палят страстите ни скрити.
Есенните меки шуми
са ни болките открити.
Всеки стрелнат поглед топъл
пали пламъци в очите.
А изтръгнат страстен вопъл
преобръща и душите.
Даже грам милувки само
сменят тена на лицето.
Да склониш глава на рамо,
то е лек и за сърцето.
Всяка крадена целувка
спира ни дъха за кратко.
И с невинната преструвка
всичко в любовта е сладко!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados