21 ene 2008, 6:26

Вслушай се... 

  Poesía » Civil
602 0 5

Вслушай се...

Вслушай се в сърцето,
и дела твори с любов...
С морал и вяра чиста,
светът за децата ще е нов!...

Пази светлина и правда,
и милост двери да отваря!
Вслушай се в сърцето,
за обич вселенска проговаря...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??