21.01.2008 г., 6:26 ч.

Вслушай се... 

  Поезия » Гражданска
592 0 5

Вслушай се...

Вслушай се в сърцето,
и дела твори с любов...
С морал и вяра чиста,
светът за децата ще е нов!...

Пази светлина и правда,
и милост двери да отваря!
Вслушай се в сърцето,
за обич вселенска проговаря...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??