12 jul 2017, 1:05

Всяка стъпка е мъничка смелост... 

  Poesía » De amor
549 4 7

Стъпвам с несигурни стъпки...

Но назад не искам да се връщам...

И пролазват ме хладни тръпки...

С топлината ти нежна се загръщам...

Към теб аз ще продължавам...

Несигурна макар, няма да се спирам...

Да ме гушнеш ще се надявам...

Не искам и за миг да се възпирам...

Всяка стъпка е малка надежда...

Всяка стъпка е мъничка смелост...

Влюбена съм май, че изглежда –

Не съм вече тишина. Вкаменелост!

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??