напред е погледът ми...
с гордост стъпките броя...
всяка крачка победа е една...
забравила за всичко...
зад себе си оставих любовта
спомени горчиви не тровят
моята душа...
и само слънце виждам...
и само светлина...
© Кристина Славова Todos los derechos reservados