2.06.2007 г., 22:39 ч.

всяка стъпка победа е 

  Поезия
527 0 2

напред е погледът ми...
с гордост стъпките броя...
всяка крачка победа е една...

забравила за всичко...
зад себе си оставих любовта
спомени горчиви не тровят
моята душа...
и само слънце виждам...
и само светлина...

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??