2 jun 2010, 15:09

Всяка твоя дума... 

  Poesía » De amor
814 0 0

Всяка твоя дума

 

Това си ти – една надежда…

Май се влюбих в теб - така изглежда.

Живот или съдба - при тебе ме отвеждат

и мои очи - все теб ще виждат.

 

Всяка твоя дума ме изгаря.

Спомен нежен в мен затваря.

Искам тебе да погаля.

Всяка твоя дума в себе си да оставя.

 

Макар всичко да започна като на шега.

Като някаква детска игра.

Ти живота ми огря.

Като никой досега… досега…

 

 

© Ева Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??