От твоето сърце избягах
и тръгнах да търся любов,
но не разбрах, че грешка направих
в този свят суров.
Втори шанс няма,
има само празнота,
но разбрах, че без тебе не мога,
чак когато отлетя.
Ще те викам още по име,
ще догаря след мене свеща ,
но едва ли ще видя отново тебе
пак до мене сега...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados