Apr 1, 2008, 2:45 PM

Втори шанс 

  Poetry » Love
571 0 3

От твоето сърце избягах

и тръгнах да търся любов,

но не разбрах, че грешка направих

в този свят суров.

Втори шанс няма,

има само празнота,

но разбрах, че без тебе не мога,

чак когато отлетя.

Ще те викам още по име,

ще догаря след мене свеща ,

но едва ли ще видя отново тебе

пак до мене сега...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??