12 ene 2015, 22:53

Втори шанс 

  Poesía
444 0 0

Маса. Тефтер. И чаша вода.

Нахвърляни някакви рими.

Спомен, смътен, за младостта.

За отминали отдавна години.

 

Бутилка празна. Пълен живот.

От Бога даден живот, наготово.

Господи! Позволи още един оборот,

да изживея живота отново.

 

Знам, Всевишни, не става така.

На земята веднъж се живее.

Веднъж ни даряваш със Любовта.

Едни я живеят. Друг я пилее.

 

И когато косите се покрият със сняг.

И бръчките стигнат до голото теме...

Когато наближим отсрещния бряг,

тогава се сещаме за любовта си към Тебе.

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??