29 may 2018, 11:16

Втори шанс 

  Poesía » Filosófica
539 0 0

Идваме на света невинни и чисти

Постепенно бавно се променяме с годините

Търсачи на усещания събираме ги в нашата глава

Сърцето силно тупти от тези емоции

Но не винаги всичко минава гладко

Често пъти цената е висока безвъзвратно

Питаш се какво стана с мен и се молиш това да спре

А дните cи отлитат с годините

Правиш грешка грешка човешка

Търсиш прошка и помощ отсреща

Никой не може да ти помогне ако не си помогнеш сам

Но трябва да ти се даде втори шанс

Повярвай ми няма да си първия

Няма и да си последния а просто поредния

В този свят ние хората непрекъснато грешим

Важното е от грешките си да се поучим

 

 

© Явор Бачев Todos los derechos reservados

Втори шанс

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??