Идваме на света невинни и чисти
Постепенно бавно се променяме с годините
Търсачи на усещания събираме ги в нашата глава
Сърцето силно тупти от тези емоции
Но не винаги всичко минава гладко
Често пъти цената е висока безвъзвратно
Питаш се какво стана с мен и се молиш това да спре
А дните cи отлитат с годините
Правиш грешка грешка човешка
Търсиш прошка и помощ отсреща
Никой не може да ти помогне ако не си помогнеш сам
Но трябва да ти се даде втори шанс
Повярвай ми няма да си първия
Няма и да си последния а просто поредния
В този свят ние хората непрекъснато грешим
Важното е от грешките си да се поучим
© Явор Бачев Всички права запазени