24 jun 2014, 9:44

Вулкан от чувства 

  Poesía » Otra
605 0 1

Един мъж и една жена... 

Един необятен Космос! 

Една Вселена необозрима. 

Далечна и близка, 

явна и тайна, 

открита и загадъчна. 

Един мъж и една жена... 

Вулкан от чувства! 

Изригнал и неукротим, 

изпепеляващ и непобедим. 

Бушуващ в две души, 

изгарящ две сърца... 

На един мъж и на една жена. 

 


© Тери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Раздаваш на читателите всички твои вълнение...!!!
Propuestas
: ??:??