Един мъж и една жена...
Един необятен Космос!
Една Вселена необозрима.
Далечна и близка,
явна и тайна,
открита и загадъчна.
Един мъж и една жена...
Вулкан от чувства!
Изригнал и неукротим,
изпепеляващ и непобедим.
Бушуващ в две души,
изгарящ две сърца...
На един мъж и на една жена.
© Тери Всички права запазени
Раздаваш на читателите всички твои вълнение...!!!