"Промяна нужна е." Какво?
Не съм ли най-велик от всички?
В богато-бедно общество
от тънкотелни фалши-птички.
Ще се променям. Не за теб.
И не за мен, а за човека.
Монетите са сляп късмет.
А огънят - от памтивека...
© Йоана Todos los derechos reservados