2 jun 2019, 16:33  

Вяра 

  Poesía » Filosófica
396 3 0

ВЯРА

 

Днеска за Светлото Утре ще пиша,

също за Своята Вяра в Човека:

Вяра, която в гърдите ми диша;

Вяра, която проправя пътека,

водеща все по-напред и нагоре

към необятни сияйни простори,

към всепоглъщащи злото мечти,

светещи ярко в сгъстения мрак,

сочещи пътя към Светлия Праг,

дето Душата в покой ще трепти!

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??