3 dic 2021, 17:10

Вяра 

  Poesía » Filosófica
437 1 2

ВЯРА

Непреходни сме, в нас витае дух

Душата свързва двата свята

С тялото облечени, като с кожух

Живеем си в рая и в ада.

 

И някъде дълбоко в недрата

На тъмната материя на Аза

Проблясва може би в тъмата

Подаръка на господ , твойта вяра.

 

Тя всеки ден помага ни да станем

Когато паднали сме ничком долу

Подава ни ръка за нея да се хванем

Да продължим житейското си шоу.

 

И всеки ден надежда ни изпраща,

Че утре по добър ще е денят

Че утре по добъре ще са нещата

И живота те ще променят.

 

 

 

 

 

 

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!
  • "И някъде дълбоко в недрата
    На тъмната материя на Аза
    Проблясва може би в тъмата
    Подаръка на господ , твойта вяра."
    Браво! Моите възхищения за този стих, а също и за прозрението в първия стих
Propuestas
: ??:??