ВЯРА
Непреходни сме, в нас витае дух
Душата свързва двата свята
С тялото облечени, като с кожух
Живеем си в рая и в ада.
И някъде дълбоко в недрата
На тъмната материя на Аза
Проблясва може би в тъмата
Подаръка на господ , твойта вяра.
Тя всеки ден помага ни да станем
Когато паднали сме ничком долу
Подава ни ръка за нея да се хванем
Да продължим житейското си шоу.
И всеки ден надежда ни изпраща,
Че утре по добър ще е денят
Че утре по добъре ще са нещата
И живота те ще променят.
© Hristo Hristov Всички права запазени